Humor

How A Father Does Hair

How A Father Does Hair

shikime : 1616
Dancing Evian Babies

Dancing Evian Babies

shikime : 1614
Baby Dance

Baby Dance

shikime : 1779
Humor Tirana Tv - Sula

Humor Tirana Tv - Sula

shikime : 3885
Video Qesharake

Video Qesharake

shikime : 3269
Video Qesharake 2015

Video Qesharake 2015

shikime : 3189
Video Qesharake

Video Qesharake

shikime : 2539
Video Qesharake 2014

Video Qesharake 2014

shikime : 2498
Foshnja lee

Foshnja lee

shikime : 7733
Baby Gangam Style

Baby Gangam Style

shikime : 6850
Shaka e frikshme

Shaka e frikshme

shikime : 7780
Bra reklamuar

Bra reklamuar

shikime : 5623
Crazy rusisht

Crazy rusisht

shikime : 6234
Cfare eshte ora - humor

Cfare eshte ora - humor

shikime : 4156
Shaka Bomp Humor

Shaka Bomp Humor

shikime : 4077
shoferi grua humor

shoferi grua humor

shikime : 4712
Tom dhe Jerry

Tom dhe Jerry

shikime : 4224
 video gazmore

video gazmore

shikime : 5865
Humor video 7 min

Humor video 7 min

shikime : 1455019
Humor video Mix

Humor video Mix

shikime : 4124

Humori (lat. humor = lagështi) është aftësia ose cilësia e njeriut për të shkaktuar të qeshurin dhe zbavitjen e njerzve të tjerë nëpërmjet sendeve, ose rrethanave. Humori mund të përkufizohet edhe si gjetja (vërejtja) dhe shprehja e qesharakes në një rrethanë apo send. Humori përfshin një formë zbavitjeje apo komunikimi njerzor i cili shkakton ndjenja kënaqësie, ose i bën njerzit të qeshin ose të ndjehen të lumtur. Ndjenja e humorit është aftësia për ta përjetuar humorin, një cilësi që çdo njeri e zotëron, megjithse shtrirja me të cilën një individ do ta gjejë diçka qesharake mvaret nga një bartës të vetëm dhe ndryshore përkatëse, duke përfshirë, por jo të kufizuar me vendndodhjen, kulturën, pjekurinë, nivelin e arsimimit dhe përmbajtjen.

Seriale

Kategorite


Artistet

Kivanc Tatlitug - Halili

Kivanc Tatlitug - Halili