Humor

How A Father Does Hair

How A Father Does Hair

shikime : 1587
Dancing Evian Babies

Dancing Evian Babies

shikime : 1551
Baby Dance

Baby Dance

shikime : 1728
Humor Tirana Tv - Sula

Humor Tirana Tv - Sula

shikime : 3857
Video Qesharake

Video Qesharake

shikime : 3243
Video Qesharake 2015

Video Qesharake 2015

shikime : 3168
Video Qesharake

Video Qesharake

shikime : 2520
Video Qesharake 2014

Video Qesharake 2014

shikime : 2461
Foshnja lee

Foshnja lee

shikime : 7702
Baby Gangam Style

Baby Gangam Style

shikime : 6825
Shaka e frikshme

Shaka e frikshme

shikime : 7747
Bra reklamuar

Bra reklamuar

shikime : 5591
Crazy rusisht

Crazy rusisht

shikime : 6180
Cfare eshte ora - humor

Cfare eshte ora - humor

shikime : 4137
Shaka Bomp Humor

Shaka Bomp Humor

shikime : 4022
shoferi grua humor

shoferi grua humor

shikime : 4682
Tom dhe Jerry

Tom dhe Jerry

shikime : 4190
 video gazmore

video gazmore

shikime : 5827
Humor video 7 min

Humor video 7 min

shikime : 1454982
Humor video Mix

Humor video Mix

shikime : 4103

Humori (lat. humor = lagështi) është aftësia ose cilësia e njeriut për të shkaktuar të qeshurin dhe zbavitjen e njerzve të tjerë nëpërmjet sendeve, ose rrethanave. Humori mund të përkufizohet edhe si gjetja (vërejtja) dhe shprehja e qesharakes në një rrethanë apo send. Humori përfshin një formë zbavitjeje apo komunikimi njerzor i cili shkakton ndjenja kënaqësie, ose i bën njerzit të qeshin ose të ndjehen të lumtur. Ndjenja e humorit është aftësia për ta përjetuar humorin, një cilësi që çdo njeri e zotëron, megjithse shtrirja me të cilën një individ do ta gjejë diçka qesharake mvaret nga një bartës të vetëm dhe ndryshore përkatëse, duke përfshirë, por jo të kufizuar me vendndodhjen, kulturën, pjekurinë, nivelin e arsimimit dhe përmbajtjen.

Seriale

Kategorite


Artistet

Kenan Imirzalioglu - Ezel

Kenan Imirzalioglu - Ezel