Filma Shqiptare

Shoqja nga Fshati

Shoqja nga Fshati

shikime : 6220
Borgjliu

Borgjliu

shikime : 6054
Pallati 176

Pallati 176

shikime : 6008
Skenderbeu

Skenderbeu

shikime : 7729
Nentori i Dyte

Nentori i Dyte

shikime : 5450
Militani

Militani

shikime : 3426
Asgje nuk harrohet

Asgje nuk harrohet

shikime : 3924
Dhe vjen nje dite

Dhe vjen nje dite

shikime : 3713
Tingujt e Luftes

Tingujt e Luftes

shikime : 3566
Shtigje tė luftės

Shtigje tė luftės

shikime : 3391
Operacioni Zjarri

Operacioni Zjarri

shikime : 3586
Ngadhnjim mbi vdekjen

Ngadhnjim mbi vdekjen

shikime : 3276
Rruge te Bardha

Rruge te Bardha

shikime : 3476
Dimri i Fundit

Dimri i Fundit

shikime : 3947
Vellezer dhe shoke

Vellezer dhe shoke

shikime : 3620
Tre njerez me guna

Tre njerez me guna

shikime : 3292
Tre dite nga nje jete

Tre dite nga nje jete

shikime : 3168
Nje jete me shume

Nje jete me shume

shikime : 3247
Rruga e plote

Rruga e plote

shikime : 3393
Guret e shtepise sime

Guret e shtepise sime

shikime : 3594
Burgu i zi pj 1

Burgu i zi pj 1

shikime : 3900
Hikmetja

Hikmetja

shikime : 3913

Seriale

Kategorite


Artistet

Kivanc Tatlitug - Halili

Kivanc Tatlitug - Halili