Shikime : 4087
2018-10-20 12:00:00
14 vjeari Hakim Mastur nga Maroko gjate sezonit veror erdhi te Milani me sugjerim nga Arigo Sakit per 500.000 euro gjate fundjaves te rinjtet e Milanit luajten kunder Albinolefes. Dha dy gola dhe pati nje paraqitje fenomenale.

Messi i ri q luan pr Milanin

Sport