Guxim dhe Bukuri - pjesa 117 shiko

Guxim dhe Bukuri - pjesa 117

shikime : 323
Vajza e pasur, djali i varfer - pjesa 22 shiko

Vajza e pasur, djali i varfer - pjesa 22

shikime : 277
Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 96 shiko

Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 96

shikime : 331
Vajza e pasur, djali i varfer - pjesa 23 shiko

Vajza e pasur, djali i varfer - pjesa 23

shikime : 270
Mos u Dorzo - pjesa 99 shiko

Mos u Dorzo - pjesa 99

shikime : 344
Dashuri e Erret - pjesa 189 shiko

Dashuri e Erret - pjesa 189

shikime : 287
Shoqeri e Larte - pjesa 75 shiko

Shoqeri e Larte - pjesa 75

shikime : 318
Fate te Lidhura - pjesa 302 shiko

Fate te Lidhura - pjesa 302

shikime : 354
Kara Sevda - pjesa 325 shiko

Kara Sevda - pjesa 325

shikime : 406
Hakmarja e Gjarperit - pjesa 62 shiko

Hakmarja e Gjarperit - pjesa 62

shikime : 268
Vajza e pasur, djali i varfer - pjesa 21 shiko

Vajza e pasur, djali i varfer - pjesa 21

shikime : 272
Guxim dhe Bukuri - pjesa 115 shiko

Guxim dhe Bukuri - pjesa 115

shikime : 358
Guxim dhe Bukuri - pjesa 116 shiko

Guxim dhe Bukuri - pjesa 116

shikime : 361
Vajza e pasur, djali i varfer - pjesa 20 shiko

Vajza e pasur, djali i varfer - pjesa 20

shikime : 288
Mos u Dorzo - pjesa 98 shiko

Mos u Dorzo - pjesa 98

shikime : 341
Dashuri e Erret - pjesa 188 shiko

Dashuri e Erret - pjesa 188

shikime : 307
Shoqeri e Larte - pjesa 74 shiko

Shoqeri e Larte - pjesa 74

shikime : 323
Fate te Lidhura - pjesa 301 shiko

Fate te Lidhura - pjesa 301

shikime : 352
Kara Sevda - pjesa 324 shiko

Kara Sevda - pjesa 324

shikime : 417
Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 95 shiko

Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 95

shikime : 378
Hakmarja e Gjarperit - pjesa 61 shiko

Hakmarja e Gjarperit - pjesa 61

shikime : 278
Mos u Dorzo - pjesa 97 shiko

Mos u Dorzo - pjesa 97

shikime : 347
Dashuri e Erret - pjesa 187 shiko

Dashuri e Erret - pjesa 187

shikime : 307
Fate te Lidhura - pjesa 300 shiko

Fate te Lidhura - pjesa 300

shikime : 377
Shoqeri e Larte - pjesa 73 shiko

Shoqeri e Larte - pjesa 73

shikime : 333
Kara Sevda - pjesa 323 shiko

Kara Sevda - pjesa 323

shikime : 401
Hakmarja e Gjarperit - pjesa 60 shiko

Hakmarja e Gjarperit - pjesa 60

shikime : 287
Shekulli Madheshtor KOSEM  - pjesa 124 shiko

Shekulli Madheshtor KOSEM - pjesa 124

shikime : 288
Mos u Dorzo - pjesa 96 shiko

Mos u Dorzo - pjesa 96

shikime : 364
Fate te Lidhura - pjesa 299 shiko

Fate te Lidhura - pjesa 299

shikime : 362
Shoqeri e Larte - pjesa 72 shiko

Shoqeri e Larte - pjesa 72

shikime : 345
Kara Sevda - pjesa 322 shiko

Kara Sevda - pjesa 322

shikime : 420
Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 94 shiko

Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 94

shikime : 392
Hakmarja e Gjarperit - pjesa 59 shiko

Hakmarja e Gjarperit - pjesa 59

shikime : 289
Kara Sevda - pjesa 321 shiko

Kara Sevda - pjesa 321

shikime : 454
Hakmarja e Gjarperit - pjesa 58 shiko

Hakmarja e Gjarperit - pjesa 58

shikime : 279
Fate te Lidhura - pjesa 298 shiko

Fate te Lidhura - pjesa 298

shikime : 369
Shoqeri e Larte - pjesa 71 shiko

Shoqeri e Larte - pjesa 71

shikime : 328
Shekulli Madheshtor KOSEM  - pjesa 123 shiko

Shekulli Madheshtor KOSEM - pjesa 123

shikime : 287
Mos u Dorzo - pjesa 95 shiko

Mos u Dorzo - pjesa 95

shikime : 362
Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 93 shiko

Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 93

shikime : 402
Mos u Dorzo - pjesa 94 shiko

Mos u Dorzo - pjesa 94

shikime : 410
Dashuri e Erret - pjesa 186 shiko

Dashuri e Erret - pjesa 186

shikime : 327
Guxim dhe Bukuri - pjesa 114 shiko

Guxim dhe Bukuri - pjesa 114

shikime : 420
Fate te Lidhura - pjesa 297 shiko

Fate te Lidhura - pjesa 297

shikime : 450
Shoqeri e Larte - pjesa 70 shiko

Shoqeri e Larte - pjesa 70

shikime : 385
Hakmarja e Gjarperit - pjesa 57 shiko

Hakmarja e Gjarperit - pjesa 57

shikime : 289
Dashuri e Erret - pjesa 185 shiko

Dashuri e Erret - pjesa 185

shikime : 336
Mos u Dorzo - pjesa 93 shiko

Mos u Dorzo - pjesa 93

shikime : 405
Fate te Lidhura - pjesa 296 shiko

Fate te Lidhura - pjesa 296

shikime : 396
Shoqeri e Larte - pjesa 69 shiko

Shoqeri e Larte - pjesa 69

shikime : 382
Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 92 shiko

Dashuria Nuk Njeh Fjale - pjesa 92

shikime : 425
Hakmarja e Gjarperit - pjesa 56 shiko

Hakmarja e Gjarperit - pjesa 56

shikime : 296
Guxim dhe Bukuri - pjesa 113 shiko

Guxim dhe Bukuri - pjesa 113

shikime : 392
Mos u Dorzo - pjesa 92 shiko

Mos u Dorzo - pjesa 92

shikime : 392
Dashuri e Erret - pjesa 184 shiko

Dashuri e Erret - pjesa 184

shikime : 362
Fate te Lidhura - pjesa 295 shiko

Fate te Lidhura - pjesa 295

shikime : 381
Shoqeri e Larte - pjesa 68 shiko

Shoqeri e Larte - pjesa 68

shikime : 369
Hakmarja e Gjarperit - pjesa 55 shiko

Hakmarja e Gjarperit - pjesa 55

shikime : 289
Guxim dhe Bukuri - pjesa 111 shiko

Guxim dhe Bukuri - pjesa 111

shikime : 362

Seriale

Kategorite


Artistet

Kivanc Tatlitug - Halili

Kivanc Tatlitug - Halili